Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Іспанці презентували новий Seat Leon

Останнім часом компанія Seat активно виводила на ринок нові моделі, в переважній більшості це були кросовери і ось нарешті черга дішла до хетчбека С-класу на ім҆ я Leon. Новачок побудований на модульній платформі концерну VW Group, яка також лежить у основі нового VW Golf. На відміну від німецького хетчбека іспанський компакт націлений на конкуренцію з новим поколінням Ford Focus. Seat Leon отримає широку лінійку силових агрегатів у вигляді бензинових, дизельних та гібридних моторів. Орієнтовна вартість базового хетчбека у Європі складатиме 20 тисяч євро.

Попереднє покоління моделі Leon розійшлося по світу тиражем у понад один мільйон екземплярів та закріпило за собою статус драйверского та стильного автомобіля. Новий Seat Leon має трохи збільшені габаритні розміри кузова, але при цьому хетчбек зберіг класичні форми та та фірмовий дизайн іспанського бренду. Сучасна світлодіодна оптика має багато можливостей, які відкриває для себе Leon 2020 модельного року. Допрацьована аеродинаміка кузова робить свій вклад в зниження викидів відпрацьованих газів та сприяє заощадженню палива. Саме екологія є ключовою тезою презентації, адже це питання є вже традиційним для концерну VW Group.

Під капотом базової версії Seat Leon встановлено 3-циліндровий 1-літровий бензиновий двигун на 110 к.с. Слідом за цим агрегатом клієнти можуть обрати 4-циліндровий бензиновий мотор об҆ ємом 1,5 літри потужністю 125 або 150 к.с. І на вершині в лінійці силових установок перебуває 2-літровий агрегат на 190 к.с. Дизеля всього два – це 2-літровий мотор на 115 або 150 к.с. Згодом на ринок вийде гібридна силова установка яка поєднує 1,4-літровий бензиновий двигун та електромотор, завдяки чьому хетчбек зможе долати 50 км використовуючи енергію накопичену в акумуляторах. Всі мотори стали меньше споживати палива та відповідають екологічним нормам Євро6.

Інтер҆ єр Seat Leon має власну архітектуру та матеріали, але деяки елементи взяті з загальних запасів концерну VW Group. Найбільше уваги до себе привертає величезний екран мультимедійної системи, який розміщений у верхній частині торпедо. Цей монітор має сенсорне керування та працює з голосовими командами. Салон новачка добре пропрацьований та ергономічно вивірений. Фактура матеріалів досить непогана та справляє враження якісного оздоблення.

Крім просторого салону, як переду так і позаду, авто пропонує величезний багажний відсік об҆ ємом 380 літрів. У базовій модифікації можна розраховувати на безключовий доступ, світлодіодні фари, 16-дюймові легкосплавні диски та 8-дюймовий екран мультимедійної системи. При замовлені пакету SE Dynamic до переліку доступних опцій додається 17-дюймові колеса, 10-дюймовий монітор з функцією навігації, тризонний клімат та датчики паркування. І у версії з приставкою FR з҆ явиться спортивна підвіска, бездротова зарядка для смартфона, 18-дюймові диски та підігріви сидінь. Також можна замовити пакет Xcellence, який матиме більш розкішне оздоблення та повний набір опцій з безпеки та додаткових інтернет сервисів…

 

30.01.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Іспанці презентували новий Seat Leon

Політика конфіденційності